En bra utbildning kräver kunskap...

Vi vet vad som krävs för att en utbildning ska skapa förändring i klinisk praxis. Med metoder som skapar hög nivå av interaktion och med relevant innehåll gör vi steget från ord till handling kortare.

...och rätt verktyg.

Meductus producerar utbildningar i vårt egenutvecklade verktyg Meducate, för att säkerställa kvalitet och interaktivitet.

Kolla in filmen som visar hur det kan fungera i praktiken. 

Samarbete med Internetmedicin.se!

Meductus samarbetar nu med Internetmedicin och producerar patientfall som exponeras på denna portal som har störst användande av sjukvårdspersonal i Sverige. Läs mer här.

Events

The multichallenges with Familiar Chylomicronemia Syndrome (FCS)
2020-12-01

Fler

Grupputbildning

Med relevanta och utmanande kliniska frågeställningar i patientfallen skapas stort engagemang och genuina diskussioner mellan kollegor och med expert. Meductus teknik ger också möjligheter till att använda materialet på webbinar med röstning på distans.  

 

Läs mer

Interaktiva presentationer

Alla, både företag och sjukvård, vill få maximalt utbyte av den tid man träffas. Med Meducate kan man förbättra effektiviteten av traditionella informationsmöten och säkerställa att de rätta frågorna alltid kommer upp. 

Läs mer

Enskilt på distans

Med Meductus verktyg kan man även göra interaktiva utbildningsmoduler som genomförs på egen hand när och var man vill på dator,läsplatta eller smartphone. Deltagarnas svar kommer anonymt tillbaka till er. Vi samarbetar med Internetmedicin för att nå alla relevanta målgrupper. 

 

Läs mer